top

Fras-filosofi DK

Vi har appetit på livet
Dengang du stod dér på toppen af den længste og stejleste rutsjebane på legepladsen, var du ikke så vigtig. Men du satte dig alligevel, skubbede fra med dine små, buttede barnehænder og susede så afsted! Jakken flagrede i vinden, og håret fik du i munden. Det kildede i maven, og selvom du åbnede munden, kom der ikke en eneste lyd ud. Da turen sluttede, havnede du leende i sandet og råbte ”En gang til!”.

Da du var lille, havde du altid en masse ekstra energi til at lege og lave ballade. Du legede med fingermaling, byggede huler i klædeskabet og var måske så fræk at du kom salt i sukkerskålen. Derefter skete der noget, som gjorde, at du ikke gad det mere: Du blev voksen og havde ikke tid.

Vi hos Havrefras vil beholde vores barnesind længere. Vi vil gerne have, at flere familier skal have overskud til at foretage sig flere sjove ting sammen. Vi vil gerne have, at flere skal ud og klatre i træer, spille bold i indkørslen eller bare tage ud og gå en tur i skoven. Med mere energi i maven er det muligt. For med energi kommer der mere smag på livet!


Klättra i träd Klatre i traeer DK

Man tror, at det kun er børn, som synes, det er sjovt at klatre i træer. Men faktum er, at der findes kurser i træklatring for voksne. Det skyldes nok, at klatring er som en gymnastiktime for kroppen. Tænk på det, næste gang du er ude at klatre!